.

.

Meiyya Summer Enjoyment Kid DIY Toy, Kompaktni Stil Čvrst Dvostruki Način Više Siguran Praktičan Dječji Ručno Pletenje Hine, Gay Djeca i Odrasli Učenici za Prijatelja(833)

Meiyya Summer Enjoyment Kid DIY Toy, Kompaktni Stil Čvrst Dvostruki Način Više Siguran Praktičan Dječji Ručno Pletenje Hine, Gay

HRK 136.77

Pristupačnost
Na skladištu

Dvostruki režim uključuje P-Plain i T-Tube, omogućava podešavanje širine tkanina u skladu s vašim potrebama.Dobro je pogodna za djecu, razvijanje kreativnih sposobnosti, sposobnost za DIY, sposobnost da se razvija.Ne oblik, slatko i jednostavan za korištenje, ткацкий efekt je dobar.Mogu tkati šalove, utkana kape, tkane tkanine, tkane čarape, etc.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, trajan i prijenosni, kao i za dugotrajno korištenje.Značajke : 1. Dvostruki režim uključuje P-Plain i T-Tube, može se prilagoditi širinu tkanina u skladu s vašim потребностями2. Ne oblik, slatko i jednostavan za korištenje, ткацкий efekt je dobar.3. Dobro je pogodna za djecu, razvijanje kreativnih sposobnosti, sposobnost DIY, sposobnost razvoja.4. Može tkati, šalove, tkani, šeširi, tkanine, tkane čarape i tako Dalje 5.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, trajan i prijenosni, i za dugo vrijeme korištenja.Spec : Stanje : 100% Brand new Item Tip : Pletenje hine Toy Size : pribl. 25.5x25x16cm/10x9.8x6.3функция : Pleter šalove, kape, tkanina, čarapa i tako Dalje Vez Križem popis Paket : 1 x Priručnik za pletenje hine1 x Crochet1 x Ručni Needle2 x Mornarska nit.

Parametri proizvoda

Slična roba