.

.

Fyrddyn Jezik i Utor Router Malo Skup 1/2 Koljenica, Jezik Utor Router Bita, 3 Zuba Podesivi T-element se Obrazac za Vrata, ladice, Police i još mnogo toga (1/4 koljenica)

Fyrddyn Jezik i Utor Router Malo Skup 1/2 Koljenica, Jezik Utor Router Bita, 3 Zuba Podesivi T-element se Obrazac za Vrata, ladice,

HRK 38.97

Pristupačnost
Na skladištu

▲Наградной materijal : Skup bitova rutera jezika i utorom, čvrsta затвердетые čelične tijela s oštricom karbida, ovisi bit rutera jezika i žlijebom za svoje projekte za obradu drveta;. ▲Za rezanje Varrious materijali : Skup bitova rutera jezika i utorom, odgovara za šume, MDF, tvrdo drvo, ploče čestice, переклейки, drveni okvir vrata/prozora, drvenih ormara i kutija, etc. ▲Točne periode svaki put : S oštrim резцами za odsijecanje točno na zalihu, naš skup bitova rutera jamči da ste završili gore čista, glatka i savršenim rezultatima woodwork svaki put;. ▲Širok u korist : skup bitova rutera žlijeba jezika koljenica 1/2, конструированный za laptop ili stolno деревообрабатывающего гравировального alatnih strojeva kao što su ručni i stolni prijenosni router CNC za vrata kuhinje i kupaonice, uredski ormari, stolovi poda i više;. ▲Savjet za korištenje : Molimo, imajte na umu : Ovaj set list bitova ne može se koristiti u električnim сверлильных i сверлильных stroju i mora biti u potpunosti umetnut u vaš router na korištenje.

Parametri proizvoda

Slična roba