.

.

XT-XINTE Vertikalni Podrška za grafičke kartice GPU Podrška kreveta/Baza za ATX Okvir Podrška RTX3060 3070 3090 RX (RGB 12V Light Black)

XT-XINTE Vertikalni Podrška za grafičke kartice GPU Podrška kreveta/Baza za ATX Okvir Podrška RTX3060 3070 3090 RX (RGB 12V Light

HRK 126.57

Pristupačnost
Na skladištu

Skokovi napona охватывались od prvog dana.STRUČNA TEHNIČKA POMOĆ : pravi stručnjaci su dostupni 24/7, kako bi se s traženjem, problemima povezivanje, otklanjanju poteškoća i mnogim drugim.Mi ćemo vam poslati e-poklon kartu za iznos kupnje vašeg proizvoda.U nekim slučajevima, mi ćemo zamijeniti ili ćemo to popraviti ga.Materijal : cink list.Područje primjene : Primjenjuje se na 99% ram na tržištu, a također podržava široko koristi šasije ATX.Model светоизлучающая se može uskladiti s osnovne kartice svetog svjetla, a gnijezdo 5 V ne mora biti povezan krivo, inače svjetlosna traka pregorit će.Umetanje ulične svjetiljke 5 U sučelje 12 također će dovesti do toga da se ulični fenjer pregorjeti.Ne možemo nadoknaditi, ako se lampica izgorjela zbog nepravilnog umetanja kupca.PCIE riser s visoke kvalitete, za niže radne temperature i bolje ukupne performanse sustava.Samo podržava PCIE 3.0. Naziv proizvoda : Vertikalni magnetska baza za grafičke kartice.Materijal : cink list Boja : crna, bijela Napomena : Osoblje dolazi bez dugog kabela i grafičke kartice.Produžni kablovi i grafičke kartice su dizajnirani samo za demonstraciju svrhe.Područje primjene : Primjenjuje se na 99% ram na tržištu, a također podržava široko koristi šasije ATX.Način instalacije : 1. Magnetska instalacija. 2. Fiksna instalacija strane panela. 3. Instalacija suspendirane na dnu.Napomena : Model светоизлучающая se može uskladiti s osnovne kartice svetog svjetlosti, i utor 5 U ne mora biti povezan krivo, inače svjetlosna traka pregorjeti.Umetanje ulične svjetiljke 5 U sučelje 12 također će dovesti do toga da se ulični fenjer pregorjeti.Ne možemo nadoknaditi, ako se lampica izgorjela zbog nepravilnog umetanja kupca.Nadam se da ćete me shvatiti.

Parametri proizvoda

Slična roba