.

.

SUNVENO Angel Wings Baby Lounger, Bionic Baby Nest Co-Sleeping for Newborn, Prozračna Dječji Krevet za Spavanje, Essentials Gift for Baby, Mekan модал (bijela)

SUNVENO Angel Wings Baby Lounger, Bionic Baby Nest Co-Sleeping for Newborn, Prozračna Dječji Krevet za Spavanje, Essentials Gift

HRK 209.97

Pristupačnost
Na skladištu

Mi koristimo 100% pamučna tkanina i prozračni, hypoallergenic unutarnji punila, koji je siguran za osjetljivu dječju kožu.Krevet za Bebe Nest nudi udoban mjesto koje omogućuje djetetu opustiti, odmarati, igrati, maziti, provesti vrijeme na trbuhu i promijeniti pelene.Intimna i nezavisni dizajn kreveta osigurava siguran san vašeg djeteta i omogućuje vam da lako brinuti se o njemu, u bilo koje vrijeme.Radiouredaj i stroj za pranje rublja.Modeliranje бионической dizajna maternice omogućuje djetetu više uživati dubokim snom, dok smanjenje frekvencije zadržavanje i убаюкивания dijete.Značajke proizvoda : . 1.Pogodno za djecu 0-1 godina. 2.Koristite zatvarač u zatvorenom položaju za djecu od 0-12 mjeseci i zatvarač u položaju za djecu od 12 mjeseci. 3.Savršen poklon za buduće majke u njihov dječji tuš.Upute za njegu : temperatura vode 1.30°, dječji pamuka proizvoda mora se prati odvojeno, kako bi se izbjeglo unakrsno infekcije. 2. Koža bebe je tender, preporučuje se da je majka odabrala specijalno sredstvo za čišćenje za bebe. 3. Kada znojenje se pojačava, preporučuje se da je majka često умывалась i sadrži ga u cistoci i higijeni. 4. Dječji pribor, molimo vas, pažljivo operite ga ručno ili lagano zaključajte stroj za pranje rublja, molimo vas da izbjegne unakrsno bakterijske infekcije stroj za pranje rublja.Napomena : Budući da je proizvod pakiran u komprimiranu pakiranje, molimo vas, mazite okružuje ograda nakon otvaranja, da bi ga krzneni.Ako bočne strane slobodni, povucite donji remen, da je on ustao.

Parametri proizvoda

31.5 inch *19.6 inch Material coat:
100% cotton; Filler
Slična roba